Spar penge

Alternativ Revision har udviklet forretningsmodeller, som erfaringsmæssigt giver besparelser for kunden i regnskab og bogføring, uden reduktion i kvaliteten.

Her er vores tilbud:

  • Frameld revision af små selskaber. Indberetning af årsregnskab til Erhvervsstyrelsen uden revision koster ca. 1.000 kroner.
  • Rådgivning pr. telefon, under 5 minutter, er gratis. Alle spørgsmål er relevante, hvis man er i tvivl. De fleste spørgsmål kan besvares med det samme.
  • Oprettelse af e-conomic koster mellem 1.000 og 3.000 kroner, og indeholder personlig vejledning til at komme i gang. Vi har gennemarbejdede brugervenlige kontoplaner til stort set alle brancher.
  • Drive-in bogføring på vores kontor tilbydes kunder, der ønsker at bogføre selv, med nem adgang til at spørge revisoren. Der betales kun for vores tidsforbrug til rådgivning og rekvireret assistance (over 5 minutter pr. dag).
  • Årsregnskab og skatteregnskab med efterposteringer og specifikationer til virksomhedsordningen udarbejdes  som regnskabsassistance og indberettes med selvangivelse og skatteberegning til SKAT for mellem 2.000 og 5.000 kroner, afhængigt af tidsforbrug på sagen.

Ændring af regnskabssystem og revisorskift foregår nemmest i løbet af året inden årsafslutningen, så ring hurtigst muligt til 4025 5203 for nærmere drøftelse.